breathwork

Breathwork dækker en del forskellige teknikker, som alle arbejder med vejrtrækning.

Det er vejrtrækningsteknikker som har til formål at støtte og forbedrer din mentale og fysiske sundhed og dit generelle velbefindende. Din vejrtrækning aktiverer dit nervesystem, som har en stor indflydelse på hvordan din krop fungerer og hvordan din mentale balance er.

En del forskning vise netop at åndedrætsteknikker blandt andet har positiv påvirkning på menneskes stress niveau og kan forhindre søvnløshed. De fysiske fordel ses f.eks. i et boost af immunsystemet og nedsættelse af smerte.

Det har været kendt i århundreder, at arbejdet med vejrtrækning har mange effekter og fordele. Den visdom er nu ved at brede sig rundt om i verden.

Man kan betragte Breathwork som en vejrtrækning terapi, der inviterer livsenergien ind i krop og sjæl for at gendanne balance, ved at aktiverer din indre kropsvisdom og healings evne.

På nuværende tidspunkt er der ingen kommende breathwork workshops planlagt. Dog vil du ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev være blandt de første til at modtage besked, når nye begivenheder annonceres.

Kommende begivenheder

Åndedræt & Sauna

Åndedræt & Sauna

Dato: torsdag d. 9. november – Tid: Kl. 18.30 til 20.30

Åndedræt og Sauna.

Efteråret er årstiden, hvor vi giver slip. Ligesom….

læs mere
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon