om mig

Mit navn er Karina-Viyola, jeg er uddannet Kropsterapeutisk yoga instruktør og breathwork facilitator, udover det elsker jeg at male.

Jeg stoler på kroppens visdom og på den magi der findes i nuet.

Yoga, åndedrætsteknikker og meditation er metoder, som kan bringe dig tættere på kroppens visdom. Det er en øvelse i at stilne sindet; tanker og kommentarer, og langsomt begynde at lytte til kroppen. Tillade dig selv at mærke følelser og sensationer.

”Hvem er jeg, hvad er min sande natur?” er et af livets store spændende spørgsmål og det har været med på min livsrejse siden min ungdom.

Min livserfaring har vist mig, at jeg ikke kan finde svar på det spørgsmål fra et intellektuelt ståsted. Det kræver en form for kropslig forståelse, som også anerkender sensitivitet og sårbarhed for at forstå sit inderste. Og en vedvarende vilje til at lytte kærligt til sig selv.

Min mission er at støtte dig i at tage rejen ind i dit indre univers, at opdage kroppens sprog og se nærmere på din relation til dig selv.

Jeg arbejder både med krop og sind gennem yoga, breathwork, meditationer og forskellige ceremonier. Det er metoder, som får dig ud af din daglige tænkemåde, din daglige travlhed og langsomt fører dig ind i nuet.

Mit mål er at skabe en kærlig ramme, hvor du føler dig tryg til at udforske og hvor du får tid og ro til at tage rejsen i dit eget tempo.

Lad din opmærksomhed synke ind i kroppen, ind i din kerne, ind i din essens. Jeg opfordrer dig til at lytte og finde din indre visdom. Du er din egen største lærer.

Jeg ønsker at du bliver varm om hjertet, fyldt med livsenergien og inspireret af dit eget farverige indre.

Hvad jeg tilbyder

Breathwork

Yoga

Art

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon